Pacienții vindecați de COVID-19 nu sunt complet feriți de problemele respiratorii pe care virusul le poate crea în organism, iar analiza recuperării pacienților după ce au trecut prin infecția provocată de noul coronavirus este una importantă pentru a înțelege mai bine consecințele acestei boli.

30% reducere la pachetul complet de analize post-COVID

740
500 Lei

Pachetul contine

Analize de sânge

Dacă pacientul a suferit o infecție anterioară, în urmă cu mai mult de 6 luni, se recomandă testul pentru determinarea anticorpilor neutralizanți anti proteină spike.

Cu ajutorul testului SARS-COV-2 – anticorpi neutralizanti anti-proteina spike – pot fi determinați anticorpii neutralizanți anti-proteină spike, care se formează ca răspuns al organismului la antigenele virale aflate pe învelișul virusului SARS-CoV-2, după o infecție avută anterior, cu mai mult de 6 luni sau după vaccinare.

Pacientul va primi rezultatul în cel mult 24 de ore.

Computer Tomograf – Torace

CT-ul de torace este investigatia recomandata de medicii Heka Hospital pentru evaluarea posibilelor leziuni pulmonare ale pacientilor infectati si vindecati de COVID-19.

Computerul Tomograf (CT) permite efectuarea de imagini pentru diferite segmente ale corpului uman cu ajutorul radiației X. Informațiile obținute în urma acestui examen medical sunt decisive pentru o diagnostic precis.

Nu există efect nociv de radiere asupra pacientilor.

Consultatie Pneumologica

Consulatie de specialitate si diagnosticare a aparatului respirator, prin mijloace nechirurgicale.

Formular de contact

    Nume*
    Prenume*
    Telefon*
    Adresa de e-mail*