Pacienții trecuti prin COVID-19 nu sunt complet feriți de problemele respiratorii pe care virusul le poate crea, iar analiza recuperării pacienților după ce au trecut prin infecția provocată de noul coronavirus este una importantă pentru a înțelege mai bine consecințele acestei boli

25% reducere la pachetul complet de analize post-COVID

740
555 Lei

Pachetul contine

Analize de sânge

Dacă pacientul a suferit o infecție anterioară, în urmă cu mai mult de 6 luni, se recomandă testul pentru determinarea anticorpilor neutralizanți anti proteină spike.

Cu ajutorul testului SARS-COV-2 – anticorpi neutralizanti anti-proteina spike – pot fi determinați anticorpii neutralizanți anti-proteină spike, care se formează ca răspuns al organismului la antigenele virale aflate pe învelișul virusului SARS-CoV-2, după o infecție avută anterior, cu mai mult de 6 luni sau după vaccinare.

Pacientul va primi rezultatul în cel mult 24 de ore.

Computer Tomograf – Torace

CT-ul de torace este investigatia recomandata de medicii Heka Hospital pentru evaluarea posibilelor leziuni pulmonare ale pacientilor infectati si vindecati de COVID-19.

Computerul Tomograf (CT) permite efectuarea de imagini pentru diferite segmente ale corpului uman cu ajutorul radiației X. Informațiile obținute în urma acestui examen medical sunt decisive pentru o diagnostic precis.

Nu există efect nociv de radiere asupra pacientilor.

Consult boli infectioase

Consulatie de specialitate si diagnosticare a aparatului respirator, prin mijloace nechirurgicale.

Formular de contact

    Nume*

    Prenume*

    Telefon*

    Adresa de e-mail*